За нас

Арда-Тур е основана през 1991 г. като ЕТ „Арда-Б”. През 1996 г. новоучреденото дружество „Арда-Тур” ЕООД закупува едноличната фирма ЕТ „Арда-Б” с всички активи и пасиви. Едноличен собственик на капитала и управител на дружеството е Себахтин Исмаил Исмаил.

Основната дейност на фирмата е осигуряването на комфортен превоз на пътници с лицензирани и категоризирани транспортни средства в страната и чужбина.

Арда-Тур” ЕООД предлага на своите клиенти и бизнес партньори перфектно обслужване (стюарди във всички международни линии), максимално удобство (монитор на всяка седалка, интернет, ТВ, тоалетна, безплатни храна и напитки по време на пътуването), качество и коректност на предлаганите услуги на цени без конкуренция!

Благодарение на широката си гама от автобуси и микробуси /от 15 до 55 места/, „Арда-Тур” ЕООД осигурява незабравим комфорт по време на пътуване.

Авто паркът се състои от над 80 луксозни автобуса, отговарящи на всички европейските критерии. Наш приоритет е увеличаване качеството на обслужване на клиентите чрез експлоатацията само на нови автобуси от най-висок – ВИП клас. „Арда-Тур” ЕООД непрекъснато разширява и модернизира автобусния си парка, за да повиши нивото на обслужване и комфорта на своите клиенти. Превозните ни средства са в отлично техническо състояние и се подържат от висококвалифициран екип от професионалисти в собствена гаражна и сервизна база в гр. Хасково с основен приоритет сигурност и надеждност експлоатираната техника.

Арда-Тур” ЕООД обслужва множество вътрешни и международни линии. През 2014 г., освен вече съществуващите редовни линии до Гърция, фирмата започна да навлиза в европейските пазари със стартирането на редица нови линии до Австрия, Чехия, Унгария, Белгия, Холандия и Германия,

За улеснение на клиентите са разкрити множество билетни центрове в по-големите градове в страната и чужбина. Фирмата предлага и дистанционно закупуване/резервация на билет чрез сайта си – www.ardatur.bg, както и чрез социалните мрежи. За притежателите на нашите клиентски карти не липсват и специални бонуси и отстъпки.

Арда-Тур” ЕООД залага на удовлетворяването на най-високите изисквания на пътниците си, точност, лоялност и толерантност.

Богатият опит в областта и професионалното обслужване осигуряват атмосфера на удобно и безопасно пътуване.

Гарантираме бързо обслужване, коректност и висок стандарт на услугите на конкурентни цени!